Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] P.E.T

Zamari20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,zacząłem grać w DO wczoraj i mam pytanko:Jak zarobić na P.E.T'a? Te 50'000uri ?Oczywiście oprócz wysylania/przelewania kasy:) mam 2'000uri dopiero:<

Pozdrawiam

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Jeśli masz 2k uri to pewnie nie masz nic innego i co będziesz latał z pchełką i petem.

Poszukaj na forum w dziale tutoriale, ściągnij Kbota, wszystko masz w Aktualizacje botów i wspomagaczy u góry.

Puszczasz na x-1 na boxy, sprzedajesz trochę mp1 i kupujesz nastromo i za te 2k uri jeden generator napędu +10.

Zbierasz urkę na bodajże 6 napędów, potem zbierasz na leonova, kupujesz go, latasz teraz na bocie nim po boxach i zbierasz na lf3, bo2, irki i PP.

Pet Ci nie potrzebny.

Opublikowano

hmmm...a mógłbyś mi wyjaśnić co oznacza np. lf3 itd ? bo ja jestem newbie w tej grze;d lub jakis temat/stronke gdzie jest to wytlumaczone:)

Pzdr.

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

jezeli nie wiesz nic o grze polecam poczytac na forum DO w dziale FAQ wszystko w jednym . tam masz wszystko pieknie opisane i pokazane jak ogarniesz poczatek gry i bedziesz wiedzial jak zaczac zapraszam na forum mpc. pozdrawiam ( sory ale jesli jestes poczatkujacym graczem i nie bocisz to raczej nic swiezego na forum nie wniesiesz wiec pomoc we wszystkim znajdziesz wlasnie na tamtym forum ) pzdr x2

alanczrntzg_zmniejszacz-pl_652783.jpg

Opublikowano

Najpierw ogarnij się z grą , póżniej zapraszamy do nas.

Pamiętaj najważniejszą sprawę , na tamtym forum nie pisz o botach , nie pisz slow kerkava kbot biobot ibot bo perma dostaniesz.

LF3 to działko , wkładasz go na statek lub do dronów. Kosztuje 10.000uri , i zadaje 150 z x1. Jest obecnie najlepszym kupnym działkiem w grze.Po uzbieraniu full lf3 na danym statku strzelasz na niebiesko , i zielono. Można go takze wylicytowac za kredyty n handlu

Opublikowano

Dobra heh mozna zamknąć:) Odkryłem zajebiaszczy sposób na Uri:) Reklamy:D po 500-600uri :D

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie boje się ,że będą mi pisać na fona bo podalem nr kolegi;d:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...